luni, 27 septembrie 2010

Relaxation Shower Gel - Cod 287

Relaxation Shower Gel. Bucura-te la fiecare dus de ritualul profesionist de îngrijire a pielii cu noul Relaxation Shower Gel. Formula sa calmanta si hranitoare, pe baza de Aloe vera, uleiuri esentiale si extracte de bergamota si castravete transforma acest produs într-un gel de dus pe care îl vei iubi.
Foloseste-l cu lufa Forever, iar grijile tale vor disparea ca prin minune. Proprietatile de hidratare, calmare si catifelare îti vor rasfata pielea, conferindu-i totodata un parfum calmant. Relaxation Shower Gel este modul ideal de a începe în plina forma o noua zi sau relaxarea binemeritata dupa o zi lunga si agitata.
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel stabilizat de Aloe vera), C14-15 olefin sulfonat de sodiu , apa, lauramidopropil betaina, PEG-80 sorbitan laurat, sulfat de sodiu tridecet, PEG-150 distearat, cocamidopropil hidroxisultain, lauroamfodiacetat disodic, laurat de sodiu 13- carboxilat, ulei de lavanda (Lavandula Angustifolia), ulei de scoarta de cedru (Cedrus Atlantica), ulei din fruct de Citrus Aurantium Bergamia (bergamota), extract de castravete (Cucumis Sativus), extract de lamâie (Citrus Medica Limonum), glicerina, acid citric, clorura de sodiu, fenoxietanol, metilizotiazolinon, parfum
CONTINUT Volum net: 192 ml
MOD DE UTILIZARE
Aplicati Relaxation Shower Gel cu ajutorul lufei sau al unui burete. Folositi si Relaxation Bath Salts pentru o experienta de neuitat.
*** Foloseste-l alaturi de lufa Forever pentru un plus de exfoliere
*** Contine Aloe vera si uleiuri esentiale
*** Dupa baie, aplica Relaxation Massage Lotion pentru o experienta Spa unica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu