marți, 28 septembrie 2010

FLP Royal Jelly - Cod 036

Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor tinere. Cu acest "super-aliment", bogat in enzime, sunt hranite albinele care urmeaza sa devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorita lui, ele vor depune pana la 3000 de oua zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hranesc cu miere obisnuita, traind intre 4 si 6 saptamani.

Royal Jelly contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un depozit natural al complexului de vitamine B. Un component major este vitamina B5 (acid pantotenic), una din cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, hidratilor de carbon si a unor hormoni. In laptisorul de matca exista toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici.

Laptisorul de matca are un mare continut de proteine.

Forever Royal Jelly provine din regiuni desertice inalte, izolate, acolo unde se respecta conditiile ideale de mediu pentru stupi. Dupa extragerea din stupi, produsul se raceste rapid pana la congelare, pentru a elimina surplusul de apa existent in produs si a se mentine intacta cantitatea de vitamine, minerale, enzimele si coenzimele existente.

Ingrediente Forever Royal Jelly:

- Laptisor de matca pulbere - 250 mg / tableta, sorbitol, fructoza, acid citric, aroma naturala de portocale, acid stearic, stearat de magneziu, axid de siliciu.

Mod De Administrare Forever Royal Jelly:

- A se consuma cate o tableta de doua ori pe zi.

Continut: 60 tablete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu