luni, 27 septembrie 2010

Aloe Moisturizing Lotion - Cod 063

Zi de zi, capriciile vremii, vantul, factorii poluanti vor lasa insemne pe piele. Acum, insa, exista un produs excelent care contracareaza aceste efecte: Aloe Moisturizing Lotion.
Aceasta emulsie inedita contine agenti umectanti remarcabili si proprietati hidratante pe masura. Colagenul si elastina contribuie la mentinerea aspectului neted, moale si elastic al pielii, contribuind la pastrarea unui pH echilibrat. Prezinta o consistenta mai crescuta decat Aloe Lotion, de aceea este ideala pentru completarea rezervelor de apa epuizate si redarea normalitatii cutanate (moliciune matasoasa). este exceptionala pentru ingrijirea tenului, mainilor si corpului, contribuind la contracararea efectelor poluarii si agresiunii factorilor de mediu. Dupa ce emulsia aplicata pe epiderma curata este complet absorbita, poate fi aplicat orice produs de make-up!
Mod De Utilizare Aloe Moisturizing Lotion:
- Se aplica la nivelul fetei, mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj pana la completa sa absorbtie. Daca se foloseste ca baza de machiaj este recomandabil sa ramana pe piele o pelicula fina de produs.
Continut: 118 ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu