luni, 27 septembrie 2010

ALOE-PROPOLIS CREME (cremă cu aloe şi propolis)

Numărul de cod al produsului: 51.
Mod de prezentare: 113 gr. de produs ambalat în tuburi de masă plastică inscripţionate.
Prezintă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe.
Termen de garanţie ştanţat pe terminaţia tubului: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sănătăţii din România.
Conţine: gel de Aloe Vera stabilizat natural 100%, stearat de glicerină, propilenglicol, alcool cetilic, PEG 100 stearat, lanolină, sorbitol, dioctiladipat, octilstearat, octilpalmitat, alantoină, propolis, lanolin alcool, dimethicon, tocoferol (vitamina E naturală), beta-caroten (provitamina A), extract de muşeţel, extract de tătăneasă, trietanolamină, acid ascorbic, imidazolidinil-uree, metilparaben, propilparaben, odorizant.
Prin compoziţia sa este un preparat deosebit pentru îngrijirea pielii, conţinând gel de Aloe Vera şi propolis.
Alături de propolis în acest produs au fost utilizate extracte din plante cu efect antiinflamator, bogate în vitamina A şi E, precum şi elemente hidratante.
S-au obţinut rezultate deosebite în arsuri (termice, chimice şi de iradiere).
În acest caz sunt eficiente efectele anestezice, bactericide şi de regenerare a ţesuturilor, efecte datorate gelului de aloe şi propolisului. Se intensifică procesul de granulaţie, se limitează întinderea plăgilor, se ameliorează circulaţia sanguină şi limfatică locală. Se poate utiliza asociat cu produsul Aloe First cu care se face toaletarea plăgii.
S-au remarcat rezultate şi în ulcerul cronic de gambă unde se obţine o regenerare rapidă a ţesuturilor ce asigură câmpul pentru realizarea autogrefei în cazul în care aceasta se impune.
În tricofiţia profundă (inclusiv cu sicozis parazitar, leziune de foliculită profundă cu evoluţie subacută şi cronică), parazitul dispare după schimbarea cât mai frecventă a pansamentelor.
Acţionează în epidermofiţie, în hipercheratoza tălpilor, în eczeme cronice, neurodermatite şi chiar forme verucoinfiltrative ale tuberculozei pielii. Aceste afecţiuni cedează în urma utilizării produsului Propolis Creme într-un timp proporţional cu gravitatea şi vechimea bolii.
S-au obţinut rezultate deosebite şi în unele cazuri de psoriazis şi ihtioză atunci când produsul a fost asociat cu Aloe First, iar intern s-a consumat Aloe Vera Gel.
Produsul este deosebit în tratamentele cosmetice având efecte deosebite în piodermită (furuncule, foliculite şi în acneea juvenilă).
Se poate utiliza eficient şi în escare după toaletarea acestora cu Aloe First.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu