luni, 27 septembrie 2010

Relaxation Bath Salts - Cod 286

Relaxation Bath Salts. Lasa-ti grijile sa dispara cufundându-te într-o baie cu saruri de la Marea Moarta, lavanda si uleiuri esentiale.
Înca din vremea Egiptului Antic, oameni din toate colturile lumii obisnuiau sa mearga la Marea Moarta, datorita cunoscutelor sale efecte terapeutice. Sarurile de la Marea Moarta sunt excelente pentru calmarea si rehidratarea pielii.
Lavanda este renumita pentru proprietatile sale aromaterapeutice si calmante. Folosirea lavandei si a uleiurilor în aromaterapie s-a dovedit a fi benefica în tulburarile de somn si pentru relaxare.
Forever Living a reunit aceste doua ingrediente nemaipomenite în Relaxation Bath Salts, cel mai relaxant elixir de baie de pe piata actuala. Cu numai doua linguri de sare de baie te vei bucura de o experienta calmanta si relaxanta de neuitat.
INGREDIENTE
Sare de mare, ulei din Lavandula angustifolia (lavanda), ulei din fruct de Citrus Aurantium Bergamia (bergamota), ulei din Cedrus Atlantica Bark (cedru), maltodextrina, silice hidratata, parfum.
CONTINUT: Masa neta: 350 g
MOD DE UTILIZARE
Adaugati aproximativ doua linguri de Relaxation Bath Salts în apa calda. Pentru rezultate optime, asteptati pâna la dizolvarea completa (amestecati, daca este necesar).
*** Contine saruri de la Marea Moarta, legendare pentru proprietatile lor terapeutice
*** Folosirea lavandei si a uleiurilor în aromaterapie s-a dovedit a fi benefica în tulburarile de somn si pentru relaxare
*** Cu numai doua linguri de sare de baie te vei bucura de o experienta calmanta si relaxanta de neuitat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu