marți, 28 septembrie 2010

MA INTERESEAZA UN PRODUS

1. Contactati-ne pe site

Doriti sa primiti informatii despre un produs? Doriti sa primiti mostre ? Doriti sa intrati in posesia unui produs? Doriti sa castigati pe masura muncii dumneavoastra intr-o companie americana de anvengura internationala?
Daca doriti sa obtineti informatii despre un anumit produs sau doriti sa intrati in posesia unuia sau mai multor produse va rugam sa ne contactati telefonic, prin mail sau direct pe site .

2. Telefoneaza-ne

Pentru a comanda unul dintre produsele din oferta noastra, aveti de asemenea posibilitatea de a ne contacta telefonic la numerele 0741216926 , 0749092107 (Orange), unde va putem ajuta sa alegeti produsul potrivit. Aceasta solutie se adreseaza si celor ce prefera sa comande produsele exclusiv prin reteaua telefonica si celor care nu doresc sa completeze formularul de contact.

3. Scrieti-ne un e-mail

O alta modalitate de a comanda unul sau mai multe produse este folosirea e-mailului. Acesta trebuie sa cuprinda informatii legate de adresa de livrare precum si produsele pe care doriti sa le comandati. Adresa de mail este: lenush_07@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu