luni, 27 septembrie 2010

Aloe Body Conditioning Crème - Cod 057


Aloe Body Conditioning Creme si Aloe Body Toner sunt produsele ideale pentru mentinerea supletii corpului. Aceste produse sunt integrate programului Aloe Body Toning Kit si contribuie la reducerea celulitei, alaturi de dieta hipocalorica si practicarea exercitiilor fizice in mod regulat.

Exista numeroase cauze care explica aparitia celulitei: dezechilibrul hormonal cu cresterea nivelului hormonilor estrogeni sau/si circulatia vasculara deficitara (suplimentii nutritivi care favorizeaza imbunatatirea circulatiei sistemice sunt: Nature-Min, Absorbent-C, A-Beta-CarE). Aloe Body Conditioning Creme stimuleaza circulatia cutanata si contribuie astfel la incetinirea procesului de retentie lichidiana si de depozitare a grasimilor, care determina formarea celulitei.
Crema emolienta Aloe Body Conditioning Creme cu textura densa, onctuoasa, contine extracte vegetale europene, agenti de emulsionare si de umectare, flind eficienta pentru masaj si pentru ingrijirea zonelor cu asperitati, ingrosari si keratinizari de la nivelul membrelor inferioare sau de la nivelul altor zone tegumentare. Aplicarea acestui produs hidratant - ce nu lasa urme grase - la finalul procedurii de tonifiere, determina aparitia unei placute senzatii de incalzire.
Ingrediente Aloe Body Conditioning Creme:
Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, trigliceride C10-C18, glicerilstearat, alcool cetilic, ulei de sofran din India, extract de iedera, extract de taula, extract de clematita, extract de otratel de apa, extract de coada-calului, ulei de scortisoara, colagen solubil, elastina hidroizolata, parfum.
Mod De Utilizare Aloe Body Conditioning Creme:
- A se consulta instructiunile prezentate la programul Aloe Body Toning Kit.
Continut: 113 grame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu