marți, 28 septembrie 2010

Forever Echinacea Supreme - Cod 214

Echinacea are o traditie îndelungata în cultura indienilor din tinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menþinerea sanatatii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu radacina, efectuau gargarisme si consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a jucat un rol important pâna în anii '40. Europenii, care au descoperit-o în anii '30, o folosesc înca în mod intens.
Botanistii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în forma de con ghimpos. Zona de origine este vestul mijlociu, din vestul statului Pennsylvania pâna la Kansas, si se întinde spre sud pâna în nordul statului Texas din SUA. Sute de studii stiintifice au dovedit ca Echinacea sprijina functia sistemului imunitar. Recent, a fost descoperit mecanismul prin care actioneaza Echinacea. Unul dintre primii factori de aparare ai organismului este reprezentat de o substanta numita acid hialuronic (AH). AH se gaseste în tesuturi, între celule, având rol de liant. Enzima hialuronidaza ataca AH printr-un mecanism înca incomplet elucidat. Ca urmare, AH îsi pierde rapid consistenta (de gel), iar liantul îsi pierde eficacitatea. Când enzima reusese sa distruga integritatea barierei formata de AH, are de suferit functia imunitara. S-a dovedit ca Echinacea împiedica enzima sa dizolve AH.
Forever Echinacea Supreme contine cele mai valoroase varietati de Echinacea (purpurea si angustifolia), atât de mult pretuite, plus radacina de Hydrastis canadensis si extract de seminte de struguri pentru a oferi un beneficiu maxim.
Alte Ingrediente Forever Echinacea Supreme:
- Celuloza, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloza sodica, dioxid de siliciu si hidroxipropilmetilceluloza.
Mod De Administrare Forever Echinacea Supreme:
- A se consuma la nevoie.
Continut: 60 tablete / cutie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu