luni, 27 septembrie 2010

Relaxation Massage Lotion - Cod 288

Relaxation Massage Lotion. Forever Living Products a combinat proprietatile calmante si regenerante ale plantei Aloe vera cu uleiuri esentiale, ceai alb si extracte din fructe într-o lotiune pentru masaj emolienta, cu textura non-grasa, ideala pentru a folosirea dupa baie / dus cu Relaxation Bath Salts si Relaxation Shower Gel.
In gelul stabilizat de Aloe vera, renumit pentru proprietatile sale de calmare si hidratare, am adaugat lavanda si ceai alb. Lavanda este ideala pentru relaxare, iar ceaiul alb confera lotiunii o aroma proaspata si revigoranta. Uleiul esential din muguri de bergamota, alaturi de extractul de castravete completeaza formula acestei lotiuni intens emoliente.
Relaxation Massage Lotion de la Forever este modul ideal de a încheia o zi agitata si supraaglomerata. Nu trebuie decât sa aplici lotiunea pe piele si sa masezi usor, iar grijile tale vor disparea ca prin farmec.
INGREDIENTE
Aloe Barbadensis Gel (Gel stabilizat de Aloe vera), apa, C12-15 alchilbenzoat, ulei din seminte de floarea soarelui (Helianthus Annuus), etilhexil palmitat, gliceril stearat SE, gliceril stearat, PEG-100 stearat, ciclometicona, dimeticona PEG/PPG-18/18, ulei de lavanda (Lavandula Angustifolia), ulei de bergamota (Citrus Aurantium Bergamia), ulei din scoarta de cedru (Cedrus Atlantica Bark), extract din frunze de ceai alb (Camellia Sinensis), extract de castravete (Cucumis Sativus), extract din scoarta de Mimosa tenuiflora, glicerina, arginina, acetat de tocoferil, retinil palmitat, polisorbat 20, carbomer, acid copolimer gliceril acrilat/acrilic, butilenglicol, trietanolamina, copolimer PVM/MA, copolimer, hidroxietilceluloza, fenoxietanol, metilizotiazolinona, EDTA disodic, parfum.
CONTINUT Volum net: 192 ml
MOD DE UTILIZARE
Dupa baie sau dus cu Relaxation Bath Salts si Relaxation Shower Gel, uscati pielea prin tamponare usoara cu un prosop moale, lasând- o usor umeda. Pentru un efect relaxant si o piele matasoasa, aplicati Relaxation Massage Lotion si masati usor pâna la absorbtia completa
*** Regenereaza si calmeaza pielea
*** Combina Aloe vera cu lavanda, ceaiul alb si uleiuri esentiale
*** Folositi-l dupa Relaxation Bath Salts si Relaxation Shower Gel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu