marți, 28 septembrie 2010

Garlic Thyme - Cod 065

Utilizarea usturoiului si a cimbrului în alimentatie dateaza de mii de ani. Un papirus din Egipt (1500 î.H.) enumera 22 de utilizari medicinale ale usturoiului. A sosit momentul sa le întelegem modul de actiune.
Usturoiul si cimbrul, doi antioxidanti puternici ce se gasesc în Forever Garlic-Thyme, au fost combinati cu scopul de a crea o arma puternica pentru mentinerea sanatatii. Când usturoiul este taiat sau zdrobit, enzimele intra în actiune, producând un agent puternic. Studii au aratat ca ceilalti compusi ai usturoiului sprijina procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie si apara organismul fata de radicalii liberi.
Aceste capsule gelatinoase inodore mai contin ajoene si lecitina care emulsioneaza lipidele. S-a dovedit, de asemenea, ca si compusii cu sulf au efecte benefice. Usturoiul mai contine germaniu, un microelement despre care se presupune ca stimuleaza sistemul imunitar si seleniu, un microelement antioxidant.
Cimbrul contine antioxidantii tanin, fenol si timol. Alte substante nutritive existente în Garlic-Thyme sunt potasiul, calciul, magneziul, vitaminele B si C.
Ingrediente Forever Garlic-Thyme:
- Concentrat de ulei de usturoi (10 mg echivalente la 1.000 mg catei de usturoi proaspat), cimbru de gradina (50 mg frunze pulbere), ulei de canola, gelatina, glicerina, lecitina, ceara de albine, apa purificata, extract de roscove.
Mod De Administrare Forever Garlic-Thyme:
- A se consuma o capsula la fiecare masa.
Continut: 100 capsule gelatinoase moi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu