marți, 28 septembrie 2010

Forever Pomesteen Power - Cod 262

Forever Pomesteen Power reuneste, intr-un amestec brevetat cu gust delicios, sucuri de fructe precum rodia, perele, mangostanul, zmeura, murele, afinele si extractul din seminte de struguri. Toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen), in special rodia si mangostanul. Valoarea CARO este un indicator care arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi. Bucurati-va de proprietatile antioxidante ale rodiilor, mangostanului si ale altor fructe exotice consumand Forever Pomesteen Power!
Fara indoiala antioxidantii prezinta importanta vitala pentru sanatatea si bunastarea noastra. In prezent specialistii din domeniul nutritiei poarta discutii pentru precizarea fructului care poseda cele mai puternice proprietati antioxidante, cel mai ridicat continut de xantone, si cea mai ridicata valoare a ratei CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen). Forever Pomesteen Power corespunde intru-totul acestor cerinte, deoarece este o bautura din sucuri si extracte de fructe: rodii. pere, mangostan, zmeura, mure, afine si seminte de struguri.
CARO (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen) este indicatorul care arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efctele negative a radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezinta o marja larga a fructelor chiar la testarea aceluiasi fruct, efectuata la momente diferite dupa recoltare. Este foarte important de stiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO, pe primele locuri plasandu-se rodia si mangostanul.
Sucul de rodie contine mai multi polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde, sucul de merisor si de portocale. In plus constituie o sursa importanta de vitamine A, C, E si fier.
Mangostanul este un fruct cunoscut in Asia. Gustul sau deosebit a determinat-o pe Regina Victoria sa il declare fructul ei preferat, de atunci inainte fiind denumit "Regina fructelor!" Valoarea CARO este foarte ridicata, fiind foarte bogat in xantone.
Xantonele reprezinta o familie de compusi naturali cu proprietati antioxidante deosebite prezenti in fructe.
Bucurati-va de incredibila putere a antioxidantilor de rodie, mangostan si alte fructe exotice cu Forever Pomesteen Power!
Mod De Administrare Forever Pomesteen Power:
- A se agita inainte de folosire. A se consuma 30 ml/zi sau dupa dorinta, preferabil ininte de mese. Pentru rezultate optime a se pastra in frigider si a se consuma in termen de 30 de zile de la desigilare.
Continut: 473 ml

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu