marți, 28 septembrie 2010

Forever Freedom2Go-cod 306

Această băutură delicioasă aduce toate beneficiile binecunoscutului Forever Freedom si ceva în plus! Ea contine gel de Aloe Vera FLP, bogat în substante nutritive, sulfat de glucozamină si sulfat de condroitină, două substante care mentin sănătatea si mobilitatea articulatiilor, metil-sulfonil-metan (MSM- acea formă de sulf biodisponibilă) si suc de rodie, un adevărat tezaur de antioxidanti, ce surclasează vinul rosu, ceaiul verde si chiar afinele. Reprezintă o băutură convenabil ambalată, oricând la îndemână. Glucozamina este produsă în organism si se regăseste, dar în cantităti mici, si în unele alimente. Odată cu înaintarea în vârstă, organismul nu mai are capacitatea de a sintetiza în mod natural această importantă substantă si de aceea folosirea unor suplimente de nutritie care să o contină este absolut necesară. Condroitina protejează si ea articulatiile, blocând actiunea enzimelor responsabile de distrugerea cartilajelor. MSM-ul este o substantă primară de sulf biodisponibil, care ajută la mentinerea tesutului conjunctiv si a articulatiilor. Forever Freedom2Go poate fi consumat oriunde si oricând: la birou, la drum sau în masină. Luati un plic, rupeti-l în locul indicat si vă veti bucura de beneficiile celor două băuturi nutritive!

Contine: Gel de Aloe Vera Forever, sulfat de glocozamină, sulfat de condroitină de origine naturală, extrase din creveti, crabi si homari, MSM si suc concentrat de rodie.

Pentru a ne mentine întregul sistem osteo-articular sănătos, indiferent de vârstă, Freedom2Go se poate asocia cu Forever Nature-Mine, Forever Calcium, Forever Active Ha, dar si cu alte produse din Aloe Vera FLP!

Pachetul contine 30 plicuri a 88,7 ml fiecare. Plicurile nu se vând individual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu