marți, 28 septembrie 2010

Absorbent C - Cod 048

Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sanatatea. Stiinta ne ofera azi o lista intreaga cu binefacerile pe care le ofera cea mai faimoasa vitamina.
- Este un antioxidant puternic, facand parte din sistemul de aparare al organismului fata de efectele nocive ale radicalilor liberi.
- Este un supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular.
- Este necesar pentru mentinerea integritatii tesutului conjunctiv.
Vitamina C este hidrosolubila. Intrucat oamenii, ca si unele animale, nu au capacitatea de a produce propria vitamina C, ea trebuie luata din hrana, bauturi si suplimente, cum ar fi Forever Absorbent-C.
Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este foarte evident. Cercetarile arata ca o tigara distruge 25 mg vitamina C. Stresul, medicamentele si factorii poluanti din mediul inconjurator saracesc organismul de aceasta vitamina. Urmarile deficientei sunt capilare fragile, sparte si sangerarea gingiilor. Pentru a fi siguri ca cele 60 mg vitamina C dintr-o tableta sunt absorbite complet, am combinat vitamina C cu 500 mg tarate de ovaz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescuta.
Cercetarile arata, de asemenea, ca fibrele solubile mentin nivelul colesterolului in sange la valori normale. Absorbent-C cu tarate de ovaz este un supliment nutritiv extraordinar. Produsul combina doua substante nutritive vitale. Compozitia matricei, elaborata printr-un procedeu unic, reprezinta, de fapt, un sistem de eliberare eficienta a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de intreaga cantitate de vitamina C din tableta. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru mentinerea sanatatii.
Mod De Administrare Forever Absorbent-C:
- A se consuma cate o tableta de trei ori pe zi.
Continut: 100 tablete(fiecare continand 60 mg vitamina C)
Principii active: Vitamina C

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu