marți, 28 septembrie 2010

Ai baut vreodata sanatate???

Cercetarile recente au aratat ca stresul zilnic la care suntem supusi este una dintre principalele cauze ale dezechilibrelor din organismul nostru care duc la o slabire a sistemului imunitar si in consecinta ne imbolnavim mult mai usor. De asemena produsele alimentare procesate chimic, aerul si solul poluat precum si agricultura moderna duc nu doar la o mancare fara prea multi nutrienti ci si la o intoxicare cronica progresiva care, dupa studiile stiintifice de ultima ora, sunt printe factorii agravanti ai majoritatii bolilor cronice si degenerative. Din pacate nu putem elimina complet nici stresul din viata noastra, nici mancarea procesata chimic si nici poluarea, dar putem combate efectele lor negative dandu-i organismului nostru mijloacele prin care sa functioneze la parametrii optimi.
Asadar iata 10 motive pentru a consuma zilnic Aloe Vera Gel:
1. Este un puternic detoxifiant care ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in organism.
2. Este o hrana exceptionala ce contine 75 de nutrienti si peste 200 de compusi activi dintre care 12 vitamine, 20 de minerale, 18 aminoacizi
3. Are un efect de stimulare naturala a sistemului imunitar.
4. Ideal pentru vegetarieni pentru ca este una din singurele surse vegetale de vitamina B12.
5. Sursa naturala de acid folic, deci benefic pentru femeile insarcinate sau cele care planuiesc sa devina mame.
6. Contine 7 din cei 8 aminoacizi esentiali de care organismul are nevoie, dar nu-i poate "fabrica" singur.
7. Ajuta la buna functionare a intregului tub digestiv, combatand in mod eficient constipatia.
8. Stimuleaza vindecarea ranilor si regenerarea tesuturilor.
9. Are proprietati antiinflamatorii.
10. Contribuie la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii.
Si lista ar putea continua. Aceste proprietati unice fac din Aloe Vera Gel de la Forever unul din cele mai complete suplimente nutritive existente, folosit de peste 100 de milioane de oameni din 140 de tari pentru a-si ingrijii sanatatea.
In timp ce alte companii dilueaza gelul de aloe cu apa diminuandu-i astfel proprietatile, il imbuteliaza in ambalaje transparente distrugand componenetele fotosensibile, Aloe Vera Gel de la Forever Living:
" este stabilizat natural lucru care practic il face identic cu cel stors prospat din frunza
" e ambalat in flacoane triplustratificate care ii pastreaza intacte proprietatile timp de 4 ani
" e avizat de Ministerul Sanatatii din toate cele 140 de tari
" e primul produs din lume certificat de IASC - Institulul International pentru Aloe Vera
" e aprobat de Forul Islamic si poarta prestigioasa sigla Kosher
Pentru un efect optim specalistii ne recomanda sa bem minim 60-100ml de Aloe Vera Gel pe zi asociat cu un aport de minim 2l de lichid - apa plata sau ceai - care ajuta la eliminarea eficienta a toxinelor din organism. Pe langa gelul simplu, Forever a mai creat Aloe Berry Nectar si Aloe Bits'n'Peaches preferate mai ales de copii pentru gustul lor dulce. Exista si un gel mai special, numit Forever Freedom conceput special pentru cei care vor sa-si ingrjijeasca articulatiile. Acesta combina glucozamina, condroitina si MSM-ul, substante foarte benefice pentru sanatatea articulatiilor, cu gelul de Aloe vera, lucru care il face extrem de eficient. Din acest motiv el este folosit intensiv de catre sportivii de performata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu