marți, 28 septembrie 2010

Aloe Vera - Bronz de primavara

Bronz de primavara

Zilele sunt din ce in ce mai lungi si mai calde, soarele ne imbie sa renuntam la pantaloni, fuste lungi si dresuri si sa trecem la tinuta de vara. Fustele mai scurte si rochiile ne lasa tot mai mult picioarele la vedere. Insa nu trebuie sa lasam ca acest lucru sa se intample oricum. Sunteti pregatite pentru sezonul cald? Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa va expuneti cu mandrie noile tinute de vara. Picioarele sunt vedetele sezonului si merita o atentie aparte.

A avea picioare frumoase nu inseamna pur si simplu a te multumi cu inzestrarea de la mama-natura. Mai ales dupa sezonul rece, in care ti-ai concentrat atentia pe ingrijirea zonelor expuse la frig si vant, picioarele au nevoie de ingrijire speciala.

Piele fina = piele frumoasa

· Foloseste un scrub. Cand intri la dus, ai grija sa nu-ti lipseasca Aloe Bath Gelée, bogat in Aloe vera cu efect intens hidratant si extracte vegetale cu proprietati revigorante si reconfortante, si Aloe Scrub, suficient de delicat pentru a nu-ti irita pielea, dar suficient de puternic pentru a indeparta eficient celulele moarte si a evidentia un strat nou de piele.

· Insista asupra zonelor mai aspre. Aplica scrub-ul cu miscari circulare, insistand asupra gleznelor si genunchilor. Microsferele solide din ulei de jojoba vor inlatura stratul aspru de la suprafata pielii, iar gelul de aloe din compozitia produsului va hidrata aceste zone, de obicei mai uscate.

· Ai grija si de calcaie. Mai ales daca obisnuiesti sa porti sandale, pielea de pe calcaie devine aspra si capata un aspect inestetic. Hidrateaza-le corespunzator. Iti recomandam Aloe Lotion sau Aloe Moisturizing Lotion.

· Combate eficient celulita. Clasica scuza „N-am timp sa merg in saloane specializate pentru tratamente anticelulitice” nu se mai accepta. Setul Aloe Body Toning Kit contine tot ceea ce ai nevoie pentru a lupta eficient impotriva celulitei. Pentru detalii despre cum il poti folosi, consulta numarul din aprilie al Revistei Forever.

· Hidrateaza, hidrateaza, hidrateaza. Dupa fiecare baie sau dus, in mod obligatoriu. si mai ales dupa ce te-ai epilat. Indiferent de metoda aleasa, hidratarea post epilare este esentiala. Aplica Aloe First, solutie calmanta bogata in Aloe vera si extracte din plante, apoi una dintre emulsiile hidratante despre care ti-am vorbit: Aloe Lotion sau Aloe Moisturizing Lotion.

Plus de culoare = plus de frumusete

· Bronz la tine acasa. Daca vremea nu-ti permite inca sa stai la plaja, nu fi trista. Te poti bronza si fara soare. Cu Aloe Sunless Tanning Lotion pielea ta va capata o nuanta superba. si, in plus, esti ferita de efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete.

· Exfoliaza, hidrateaza, bronzeaza. Sunt etapele pe care trebuie sa le respecti daca vrei ca nuanta pielii tale sa starneasca admiratie. Aplica Aloe Scrub la dus, apoi hidrateaza din abundenta. Avantaj tu: pielea va fi mai matasoasa si in acelasi timp vei evita aparitia petelor dupa aplicarea autobronzantului. Asteapta ca emulsia hidratanta sa intre bine in piele inainte de a aplica Aloe Sunless Tanning Lotion. Daca nu folosesti manusi, spala-te bine pe maini. Zeama de lamaie te poate ajuta sa scapi de pete.

· Ai grija la articulatii. Probabil ai patit-o cel putin o data: pielea ta arata superb a doua zi dupa ce ai folosit emulsia autobronzanta, insa nu acelasi lucru nu se poate spune despre genunchi si glezne. Evita aceste zone cand aplici Aloe Sunless Tanning Lotion. Daca totusi nu te „induri” sa le lasi nebronzate, dilueaza emulsia cu putina lotiune hidratanta si aplica pe genunchi si glezne.

· Prima plaja. Daca esti nerabdatoare si vrei sa profiti de soare inainte de deschiderea sezonului estival, nu te lasa amagita de faptul ca soarele pare sa nu arda asa de tare ca vara. Radiatiile ultraviolete actioneaza chiar si atunci cand e innorat. Asa ca ai grija si nu uita sa iei cu tine Aloe Sunscreen cu SPF 30. Te vei bucura din plin de soare, iar pielea ta nu va avea de suferit.

Produsele din Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Produsele din Aloe vera Forever Living Products NU sunt considerate a fi medicamente
- Majoritatea produselor Forever Living Products au la baza Aloe Vera. Aloe Vera este crescuta fara apelarea la ingrasaminte chimice sau pesticide.
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products NU pot prezenta efecte secundare
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products sunt obtinute in mod natural printr-o prelucrare manuala sau mecanica
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products NU contin: conservanti sau coloranti sintetici
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products NU pot crea dependenta
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products au rol adjuvant
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products au fost create pentru a sta la baza unui regim de viata sanatos
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products au ca valabilitate 4 ani
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products au avizul Ministerului Sanatatii din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu