marți, 28 septembrie 2010

Nature-Min - Cod 037

Organismul tau poate beneficia de nutritivi proveniti din adancul marilor stravechi, deoarece 4% din masa corpului este constituita din aceste minerale. Organismul uman nu poate sintetiza minerale; acestea provin din hrana sau suplimente.
Forever Nature-Min este o formula progresista cu multe minerale sub forme biodisponibile pentru o absorbtie maxima. Ea ofera macro- si microelemente in proportii perfect echilibrate pentru eficienta maxima. Utilizand minerale de baza din depozitele naturale din fundul marilor si chelatate in plante si animale marine, produsul Nature-Min ofera majoritatea mineralelor existente in corpul uman.
Mineralele indeplinesc trei functii:
1. Unele, cum ar fi calciul, fosforul si magneziul sunt constituent al oaselor si dintilor
2. Altele sunt sub forma de saruri solubile si contribuie la controlul compozitiei fluidelor si celulelor
3. Elemente ca fierul au alte sarcini. Ele colaboreaza cu enzimele si proteinele, substante necesare eliberarii si crearii de energie.
Forever Nature-Min este o excelenta cale de a asigura organismului substante minerale si microelemente de care acesta are nevoie, pentru a veni in intampinarea unui stil de viata sanatos, echilibrat.
Ingrediente Forever Nature-Min:
- Calciu, Fier, Fosfor, Iod, Magneziu, Zinc, Seleniu, Cupru, Mangan, Molibden, Vanadiu, minerale naturale din depuneri de pe fundul marilor, croscarmeloza sodica, acid stearic.
Mod De Administrare Forever Nature-Min:
- A se consuma zilnic 6 tablete.
Contiut: 180 de tablete.
Principii active: Calciu, Crom, Fier, Fosfor, Iod, Magneziu, Mangan, Seleniu, Zinc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu