luni, 27 septembrie 2010

Aloe Lotion - Cod 062

Un produs reprezentativ: Aloe Lotion - o emulsie minunata, cu multiple intrebuintari - contine ulei de jojoba si vitamina E pentru hidratarea si catifelarea pielii. Colagenul si elastina sunt adaugate formulei pentru a mentine epiderma neteda si supla.
Reprezinta alegerea ideala pentru tenurile uscate, supuse intemperiilor. Delicat parfumata, Aloe Lotion asigura o hidratare de lunga durata si restabileste rapid pH-ul cutanat precar al epidermelor sensibile, pentru a le mentine moliciunea si supletea. Formula sa imbogatita prezinta avantajul tehnologiei de ultima ora, de aceea Aloe Lotion va avea efecte exceptionale la nivelul tenului sau corpului!
Ingrediente Aloe Lotion:
Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, acid stearic, propilenglicol, tocoferol (vitamina E naturala), acid oleic, colagen solubil, ulei din miez de sambure de caise, alantoina, sorbitol, acid ascorbic (Vitamina C), metilparaben, parfum.
Mod De Utilizare Aloe Lotion:
- Se aplica pe epiderma curata, oriunde este nevoie. Cele mai bune rezultate se obtin prin masare usoara pana la patrunderea completa in piele. Se suplimenteaza aplicarea daca este cazul.
Continut: 118 ml

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu