luni, 27 septembrie 2010

FACIAL CONTOUR MASK POWDER (pudră componentă a unei măşti faciale)

Numărul de cod al produsului: 45.
Mod de prezentare: 60 g de produs în ambalaj de material plastic, inscripţionat şi nesigilat. Termen de garanţie ştanţat pe ambalaj: 4 ani. Produsul este avizat de Ministerul Sănătăţii din România.
Conţine: albumină, maltodextrină, alantoină, caolină, extract de muşeţel, extract de tătăneasă, diazolidinil uree, parfum, colorant D&C roşu nr. 27, lac de aluminiu.
Pudra face parte din gama Aloe Fleur de Jouvence (Aloe floarea tinereţii).
Se utilizează în amestec în părţi egale cu produsul Aloe Activator (câte o linguriţă) obţinându-se o emulsie lejeră care se aplică pe faţa curată, începând de la nivelul gâtului. Masca astfel obţinută şi pozată are un puternic efect astringent şi prezintă o proprietate deosebită de a extrage impurităţile din pori.
Previne formarea ridurilor, iar pe cele formate le estompează în mare măsură.
Pe toată durata acţiunii măştii - timp de 20-30 de minute - se recomandă o relaxare completă.
Masca se îndepărtează prin spălare cu tampoane cu apă călduţă.
Conţinutul ridicat de extracte din plante medicinale conferă produsului calităţi calmante şi relaxante. Prin utilizare sistematică se constată fenomenul de îndepărtare a petelor.
Masca se recomandă a fi utilizată săptămânal sau ori de câte ori este nevoie înaintea unui eveniment deosebit pentru a atenua imperfecţiunile care apar la nivelul tegumentului ca urmare a îmbătrânirii acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu