marți, 28 septembrie 2010

Aloe Vera - Cea mai buna prietena a tenului tau

Fii cea mai buna prietena a tenului tau

Si tu iti faci probleme pentru tenul tau? Cum sa-l ingrijesti, cum previi mai bine aparitia ridurilor? Cum te asiguri ca e hidratat si hranit in mod corect? Sunt numai cateva intrebari pe care ni le punem toate si la care cautam raspunsuri neincetat. Pentru a asigura vitalitatea si frumusetea tenului trebuie sa stii cateva secrete. Forever Living Products impartaseste cu tine unele dintre secretele profesionistilor.

Pielea curata este o piele fericita

Stiai ca poti controla textura, claritatea, supletea si sanatatea tenului tau doar pe baza igienei? Chiar daca esti tanar sau in varsta, barbat sau femeie, poti sa-i faci pielii tale o mare favoare prin curatarea corecta. Curatarea tenului este fara indoiala cea mai importanta etapa a rutinei de ingrijire a tenului. Curatarea corecta te scapa de celulele moarte, mizerie si praf, bacterii si resturi de machiaj, lasandu-ti tenul sa respire si porii liberi. Totodata, curatarea corecta ajuta circulatia si pregateste tenul pentru vitaminele si substantele nutritive pe care le vei aplica dupa aceea. Curata-ti tenul de doua ori pe zi, nu mai mult. Daca nu cumva ai stat in medii cu praf excesiv, poluare sau mizerie, curatarea de doua ori pe zi e suficienta, orice tip de piele ai avea. Exagerarea igienei faciale poate distruge uleiurile naturale ale tenului tau. Pe de alta parte, sa nu–ti cureti fata, mai ales inainte de culcare, duce la imbacsirea tenului si chiar la eruptii cutanate. Aplica demachiantul cu varfurile degetelor, folosind miscari de masaj circulare. Nu freca prea mult; miscarile usoare sunt suficiente pentru imbunatatirea circulatiei, indepartarea impuritatilor si a celulelor moarte. Un masaj prea ferm ar suprasolicita pielea si ar irita-o, mai ales portiunea delicata din jurul ochilor. Gelul de Aloe vera, extractele de castravete si lamaie fac din Aloe Purifying Cleanser, de la Forever Living Products, demachiantul de care ai nevoie pentru o piele curata, moale si catifelata.

Exfolierea – cea mai buna arma pentru lupta impotriva imbatranirii premature a pielii Exfoliere sau peeling, doi termeni pentru singurul mod de a lupta impotriva imbatranirii premature a pielii: eliminarea celulelor moarte in scopul obtinerii unui ten catifelat. O crema exfolianta reda pielii tale stralucirea, ameliorandu-I vizibil textura. Aloe Deep Cleansing Exfoliator indeparteaza celulele moarte fara sa provoace iritatia asociata cu exfoliantele dure. Extractul de Aloe vera si microsferele naturale de jojoba o recomanda si pentru cele mai sensibile tenuri. Pentru rezultate maxime, lasa crema sa actioneze intre zece si cincisprezece minute apoi clateste cu apa calduta. Imediat dupa clatire, iti vei simti tenul neted si fin. Asta pentru ca ai scapat de stratul de celule moarte, acumulate pe parcursul zilei. Aplica Deep Cleansing Exfoliator o data sau de doua ori pe saptamana, dar nu exagera. Este suficient sa faci aceasta operatie o data la treipatru zile. In caz contrar, pielea devine foarte sensibila si risca sa fie afectata de razele ultraviolete.

De ce e atat de importanta lotiunea tonica?

Specialistii sunt de parere ca a-ti curata fata fara sa folosesti si o lotiune tonica este ca si cum te-ai spala pe maini cu sapun fara sa te clatesti. Rolul important si mai putin cunoscut este acela de a pregati urmatoarele etape de ingrijire a pielii (indiferent daca folosim fond de ten si/sau pudra): efectele cremelor folosite pentru ingrijirea fetei sunt maximizate daca se foloseste in prealabil lotiunea tonica. Tonicul vine in completarea demachiantului. Fiind un produs cosmetic bogat in substante purificatoare, indeparteaza ultimele urme de machiaj si cele mai mici impuritati. In plus, daca folosesti Aloe Refreshing Toner din gama Sonya Skin Care Collection, tenul tau va fi revitalizat si plin de energie, datorita extractului de ceai alb. Totodata, vei observa ca fata ta devine mai luminoasa, pentru ca ceaiul alb fortifica pielea si o regenereaza. Formula fara alcool a acestei lotiuni o recomanda tuturor tipurilor de ten, chiar si celor uscate.

Cremele si lotiunile hidratante sunt cele mai bune prietene ale tenului tau

S-a incetatenit deja ideea conform careia tenul ar trebui hidratat numai daca este foarte uscat sau doar in perioadele de iarna. Nimic mai fals. Tenul tau are nevoie de hidratare si daca este foarte gras, si daca e cald afara, si daca esti foarte tanara. Produsele folosite pentru hidratare sunt bariere intre piele si mediul inconjurator. Incepe procesul de hidratare numai dupa ce ai curatat tenul. Primul pas ar fi aplicarea lui Aloe Nourishing Serum. Dupa cum ii spune si numele, este un ser care iti hraneste intensiv fata, pastreaza si improspateaza nivelul de hidratare a pielii, mentinandu-i aspectul tanar cat mai mult timp. Pasul urmator, pentru un ten fara probleme, este Aloe Balancing Cream. Bogata in Aloe vera, extracte revitalizante si agenti hidratanti de exceptie, Sonya Aloe Balancing Cream mentine nivelul optim de hidratare a pielii, precum si frumusetea tenului. Utilizeaz-o impreuna cu Aloe Nourishing Serum si pielea ta va fi moale, catifelata si hidratata, ca niciodata!

Ce-ar mai fi de spus:
Consuma Absorbent-C. Studiile esteticienilor au dezvaluit ca 75 mg de vitamina C pe zi reprezinta o arma redutabila impotriva ridurilor. Femeile peste 40 de ani care au inclus in dietele lor, de-a lungul timpului, aceasta vitamina au avut cu 11% mai putine riduri decat cele care nu au consumat vitamina C.
Asigura-te ca iti acorzi timpul de somn necesar. In timpul somnului are loc procesul de regenerare celulara. Aloca intre 7 si 9 ore de somn pe noapte, iar tenul tau va radia.
Vitamina A, de la… aur pentru ten. R3 Factor contine vitaminele E si A. Vitamina A, cunoscuta si ca retinol, este extreme de importanta pentru stimularea producerii de colagen, responsabil pentru elasticitatea si vitalitatea tenului tau.
Bea mai multa apa. Consuma intre 6 si 8 pahare de apa (apa, nu sucuri, nici macar naturale) pe zi. Apa iti ajuta pielea sa ramana elastica si supla.
Aplica o masca cel putin o data pe saptamana. O data la sapte zile tenul tau merita sa fie tratat regeste. Forever Marine Mask este cadoul cel mai potrivit dupa cateva zile solicitante pentru ten (poluare, oboseala, aer inchis etc.). Datorita mineralelor marine din diferite specii de alge, care completeaza actiunea gelului de Aloe vera si a extractului de castravete, Forever Marine Mask va deveni prietenul de incredere al tenului tau.

Produsele din Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Produsele din Aloe vera Forever Living Products NU sunt considerate a fi medicamente
- Majoritatea produselor Forever Living Products au la baza Aloe Vera. Aloe Vera este crescuta fara apelarea la ingrasaminte chimice sau pesticide.
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products NU pot prezenta efecte secundare
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products sunt obtinute in mod natural printr-o prelucrare manuala sau mecanica
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products NU contin: conservanti sau coloranti sintetici
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products NU pot crea dependenta
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products au rol adjuvant
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products au fost create pentru a sta la baza unui regim de viata sanatos
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products au ca valabilitate 4 ani
- Produsele din Aloe vera Forever Living Products au avizul Ministerului Sanatatii din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu