marți, 28 septembrie 2010

Arctic Sea Omega 3 - Cod 039

Un set de nutritivi vitali, necesari unui organism sanatos, sunt acizii grasi. Au mai multe functii, inclusiv aceea de constructie a membranelor celulare. Organismul îi foloseste, de asemenea, la constituirea tesutului adipos sau subcutanat, necesar în cantitati adecvate pentru a acoperi si proteja organele interne si a ne proteja de temperaturi scazute. Dar nu toti acizii grasi sunt benefici. Cercetarile stiintifice pun pe seama consumului de acizigrasi saturati, prezenti preponderent în grasimile animale, nivelul ridicat de colesterol si riscul crescut de infarct miocardic; acizii nesaturati din uleiuri vegetale nu au acest efect.
Forever Living Products a formulat un supliment nutritiv de calitate superioara pe baza celor mai recente cercetari în domeniul nutritiei. Combinând acizii omega-3 si omega- 9, produsul ofera un supliment nutritiv sigur si echilibrat, care regleaza nivelul colesterolului si trigliceridelor din sânge. Forever Arctic-Sea Omega-3 este o descoperire stiintifica deosebita în domeniul nutritivelor echilibrate, ce contine atât ulei vegetal, cât si de peste, obtinând beneficii din fiecare. Omega-3 este un acid gras polinesaturat esential gasit în somon si alti pesti. Omega-9 este acidul gras nesaturat gasit în produse vegetale, cum ar fi uleiul de masline.
Fiecare capsula contine 225 mg EPA si câte 150 mg DHA si acid oleic, compusi deficitari în majoritatea dietelor din tarile vestice. Printre binefacerile oferite de EPA si DHA se numara favorizarea sistemului circulator. Sunt necesari si în alte functii, inclusiv la nivelul ochilor si creierului si contribuie la buna functionare a articulatiilor.
DHA - acid docosahexanoic(acid gras omega-3)
EPA - acid eicosapentaenoic(acid gras omega-3)
Alte Ingrediente Forever Artic Sea:
- Ulei de peste, ulei de masline, gelatina, glicerina, apa purificata, vitamina E (D-alfa tocoferol).
Mod De Administrare Forever Artic Sea:
- Pentru adulti, de trei ori pe zi câte una sau doua capsule în timpul mesei.
Continut: 60 capsule gelatinoase moi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu