marți, 28 septembrie 2010

Gin-Chia - Cod 047

Doua plante medicinale stravechi: chia aurie (Salvia columbariae) din vest si ginseng din est, combinate pentru a crea un miracol modern - Forever Gin-Chia. Permiteti acestei combinatii de plante eficiente sa restituie organismului ceea ce pierde prin stilul de viata agitat!
Chia aurie sau "jalesul nord-american" a fost utilizat de indienii din sud-vestul SUA la începutul secolului trecut, pentru proprietatea de a mentine echilibrul de sanatate. Dintre toate semintele, cele de chia contin cel mai mare procent de acizi gras polinesaturati, acid alfa-linolenic si linoleic (cca 83,2%). Este o sursa importanta de acizi omega-3, antioxidanti si fibre vegetale. Chia contine mai multe proteine decât cerealele. Comparati continutul de 19-23% al semintelor de chia cu cel al grâului (14%), porumbului (14%), orezului (8,5%), ovazului (15,3%) si orzului (9,2%). si, spre deosebire de acestea, este o proteina completa, ceea ce înseamna ca aminoacizii esentiali se gasesc într-un raport echilibrat. Este un antioxidant puternic.
Ginseng este un tonic legendar, ce-si merita denumirea de "rege al tonicelor". Contine 11 saponine care îl fac un adaptogen (compus care-si adapteaza efectele în functie de necesitatile organismului). Ginseng este, de asemenea, un antioxidant puternic.
Aceste doua produse vegetale contin vitaminele A, B1, B2, C si D, plus tiamina, riboflavina, calciu, fier, sodiu, potasiu, ardei iute, zinc, cupru, magneziu si mangan. Combinate, ele cresc vitalitatea si rezistenta organismului si au efect benefic asupra circulatiei.
Alte Ingrediente Forever Gin-Chia:
- Sorbitol, miere, fosfat tricalcic, acid ascorbic (vitamina C), gelatina, guma arabica, izolat de proteine din soia, celuloza microcristalina, siliciu, acid stearic, boia de ardei iute, palmitat de ascorbil, aroma naturala de lamâie.
Mod De Administrare Forever Gin-Chia:
- A se consuma câte o tableta de trei ori pe zi.
Continut: 100 tablete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu