marți, 28 septembrie 2010

Despre FLP

Despre FOREVER LIVING PRODUCTS
Povestea Forever Living Products începe cu un om si un vis ambitios. Multi ani, Rex a fost în cautarea unei idei care sa reuneasca cele doua mari scopuri ale vietii sale: o sanatate mai buna si independenta financiara. În 1978, gasind ceea ce cautase atâta timp, a invitat 43 de persoane la prima întâlnire Forever Living Products în Tempe, Arizona. Aceastaîntâlnire a deschis drumul catre ceea ce avea sa devina foarte curând o afacere cu un incredibil succes.

Rex si primii sai distribuitori au realizat curând ca foarte multe persoane erau în cautarea acelorasi idei ca si ei. Oamenii nu mai doreau sa auda aceleasi vechi sfaturi despre ce ar trebui sa faca pentru a se simti mai bine. Cautau alternative noi, naturale, pentru a-si îmbunatati sanatatea. Si pentru multi dintre acestia, o sanatate mai buna nu a fost decât începutul. A urmat oportunitatea de a controla mai bine felul în care îsi organizeaza timpul si îsi câstiga veniturile.

Forever Living Products a devenit rapid din visul unui singur om, visul a milioane. Calitatea produselor si simplitatea principiilor Planului de Marketing au facilitat îmbratisarea afacerii de orice persoana dispusa sa aiba o viata mai buna. Multe persoane în cautare de produse de calitate pentru întretinerea sanatatii au devenit, din clienti satisfacuti, distribuitori FLP. Altii au intuit imediat potentialul afacerii si au început construirea unei echipe de succes. Indiferent de motivul pentru care s-au implicat, rezultatul a fost acelasi. Au avut tot mai mult succes dându-le si altora posibilitatea de a deveni mai sanatosi si mai prosperi. Astazi, dupa 30 de ani, FLP are peste 9 milioane de distribuitori independenti în 142 de tari ale lumi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu